Al onze wijnen zijn biologisch en tevens geschikt voor veganisten

Stellar Winery is de grootste producent van biologische, fairtrade wijnen van Zuis Afrika. Al onze wijnen zijn biologisch en tevens geschikt voor veganisten. Wij produceren ook wijnen die geen toegevoegde zwavel hebben en zijn ‘s werelds grootste producent in deze niche categorie.

 

De locatie van onze wijngaarden, redelijk dicht aan de kust,draagt bij aan de unieke kenmerken van onze wijnen. In tegenstelling tot andere wijngaarden in de regio Olifants Rivier, liggen onze wijngaarden dichter bij de Atlantische Oceaan en worden ze voortdurend gekoeld door de zeewind. De wijngaarden liggen allemaal in de regio Koekenaap, in de buurt van de Zuid-Afrikaanse westkust.

Wij hechten groot belang aan mens, milieu en omgeving waarin al onze activiteiten plaatsvinden.

Het Fair for Life Social &Fair Trade certificerings programma biedt alle kansen voor maatschappelijk verantwoorde projecten. Het combineert strenge sociale- en fairtrade normen, aangepast aan de lokale omstandigheden. Stellar Winery heeft diverse educatieve projecten voor haar medewerkers, zodat zij zich verder kunnen blijven ontwikkelen en kunnen bijdragen aan een gezonde leefomgeving.