Koffie & Thee


Trajectum biedt specialistische behandeling en begeleiding aan mensen met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag.
Een gedeelte van hun cliënten hebben een forensische achtergrond. De locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land, maar onze cliënten kunnen uit heel Nederland komen.

T momentje van Trajectum,
Pure thee zonder toevoegingen.
Deze buisjes zijn gevuld met losse thee van Fleur de Cafe. Fleur de Cafe is een groothandel in koffie en thee en een koffiebranderij. Zij zijn in 2007 geopend, te Deventer. Zij staan bekend om de kwaliteit van hun losse thee. Zij mengen deze zelf, waardoor de kwaliteit gewaarborgd kan worden.

Er zijn momenteel 8 smaken:
Groene thee
Rooibos
Zwarte thee
Groene thee citroen
Aardbei
Sterremix
Bosvruchten
Marokkaanse munt


Koffie

Café de Origen wordt geproduceerd door kleine boeren en is een kwalitatief hoogwaardige Fairtrade koffie. De koffie groeit op vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabica bonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.

Deze uniek koffie wordt gebrand door Neuteboom koffiebranders, één van de pioniers op het gebied van Fairtrade koffie. Zij waren één van de eerste partners van Fairtrade die zich hard maakt voor betere prijzen, fatsoenlijke arbeidsomstandigheden, een beter milieu en eerlijke handelsvoorwaarden voor koffieboeren. Als zij nieuwe koffie melanges maken, dan hebben zij maar één doel voor ogen en dat is een unieke en onderscheidende smaak maken. Hun branders zijn continue in de weer om de melanges perfect te houden zodat u altijd kunt genieten van de heerlijke smaak.

Het resultaat is een aantal uitzonderlijke koffiemelanges die recht doen aan méér dan 100 jaar ervaring in zoeken naar de beste koffie, het samenstellen van de lekkerste melanges en het perfect branden van die koffie.

Thee


Fairtrade Original
is een Nederlands merk dat zich toelegt op de ontwikkeling van handelsketens met producenten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

De naam Fairtrade is gebaseerd op de Engelse term voor eerlijke handel. Daaraan is in 2006 Original toegevoegd, op het moment dat het Max Havelaar (keurmerk) werd omgedoopt tot Fairtrade keurmerk. In 2018 veranderde de naam naar Fairtrade Original, voor meer focus op Original.

De focus ligt steeds meer op producten uit de wereldkeuken, te beginnen bij een snelgroeiende succesvolle productlijn uit Azië. De rol van Fairtrade Original als pionier blijft centraal staan. Zo introduceert het bedrijf ’s werelds allereerste Fairtrade gecertificeerde sambal en staat aan de basis van steeds nieuwe lokale ketens in landen als Thailand, Sri Lanka en Indonesië. In 2016 bedraagt de omzet bijna 15 miljoen euro.

Fairtrade Original Thee - Een Wereld van Kruidentheeën

Biologisch, met het beste dat de natuur te bieden heeft. Pukka's Fairtrade Original thee! Van nature cafeïnevrij, duurzaam verbouwd en 100% biologisch geteelde ingrediënten. Biologisch en Ethisch.

De Kracht van de Natuur. Feel Your Power. Fair for Life. CO2 Neutraal.